3 de maig de 2010

Escultura i mural al ple!

Bon dia a tothom!

Dimarts, a les 21h es celebra el ple on es debatrà el tema de l'escultura i el mural. És al 1r pis de l'Ajuntament i cal anar a fer presència i donar suport als regidors de la CUP en la defensa d'aquest punt.

Us adjunto ordre del dia.


I.- PART DISPOSITIVA
1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió del dia 25/02/2010.
2. Aprovació inicial, si s’escau, de la modificació puntual del Pla general municipal d’ordenació relativa al canvi de classificació del sector Can Riera de l’Aigua.
3. Aprovació inicial, si s’escau, de la modificació puntual del Pla general municipal d’ordenació relativa a la construcció del parc de bombers a Ca l’Alsina Nou.
4. Verificació, si s’escau, del text refós de la modificació puntual del Pla general municipal d’ordenació relativa a Can Xarando.
5. Aprovació inicial, si s’escau, de l’actuació conjunta d’obres i instal·lacions de Sorea SA desenvolupada en tres projectes constructius, segons el contracte subscrit per a la gestió del servei públic d’abastament d’aigua potable al nostre municipi.
6. Adjudicació provisional, si s’escau, del contracte privat per a l’arrendament d’un local destinat a serveis municipals.
7. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de reconeixement de crèdit i de modificació de crèdit del pressupost prorrogat per a 2010.
8. Aprovació, si s’escau, del compromís d’elaborar l’adequació i tramitar l’aprovació del Pla local d’habitatge.
9. Aprovació, si s’escau, de les taxes del Centre municipal d’expressió per al curs 2010-2011.
10. Donar suport, si s’escau, a la iniciativa promoguda per la Federació d’Associacions d’Amics del Camí de Sant Jaume de Catalunya i l’Associació Gerunda de recuperació, difusió i senyalització del Camí de Sant Jaume al seu pas pel nostre municipi.
11. Aprovar, si s’escau, l’adhesió de l’Ajuntament de Sant Celoni a l’acord subscrit per la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i la Unió General de Treballadors de Catalunya, relatiu a la contractació de persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació en el marc dels plans d’ocupació local.
12. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada pel grup municipal de la CUP per rebutjar la possible instal·lació d’un “almacén temporal centralizado”
(ATC) al nostre municipi, a Ascó o a qualsevol lloc de Catalunya.
13. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada pels grups municipals de la CUP i del PSC a favor de la recuperació de la memòria històrica.

II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL
14. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i per la regidora de Seguretat Ciutadana en els mesos de febrer i març de 2010.
15. Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de febrer i març de 2010.
16. Precs i preguntes.


ENS VEIEM AL PLE!!!!!

7 comentaris:

El ple diu ha dit...

Comisió-1
Cuminal-0

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

L'obrer celoní que es lleva cada matí a les 05:00 AM, sense excuses.
La mare de família celonina que es deixa la vida cuidant els seus fills petits, com a opció de vida, sense excuses.
L'estudiant celoní que agafa el rodalies cap a la UPC cada matí,sense excuses.
Són herois anònims. Són d'aquí. No cal que els busqueu fora. No cal que aneu al passat. Els tenim a la vora. Trieu i remeneu, sense por, que no disparen per l'esquena en nom de CAP causa.
Per cert, m'agrada la vostra manera d'entendre la llibertat. Suprimeix aquesta també.

administrador ha dit...

Ho dius pel fet d'anar assenyalant i acusant anònimament a persones?

Per cert de tots aquests herois anònims a la comissió n'està ple

Anònim ha dit...

i a tots aquests herois anònims defensava en quico amb les armes. sí, amb les armes, contra el feixisme. com amb les armes contra el feixisme lluitaren els membres de la resistència francesa que cap francès demòcrata s'atreveix a qüestionar. i en quico i la resistència francesa eren exactament el mateix. però la dreta europea ha generat alguna mena de cultura democràtica que la dreta española (inclosa la que s'autoanomena catalana) encara no té.

en un país democràtic en quico seria un heroi de la democràcia i tindria una estàtua i un mural a la plaça dela vila de st celoni.

visca la resistència contra el feixisme, única garantia de la democràcia.

argi ha dit...

Comparar la nostra generació amb la generació de guerra i postguerra no té raó de ser, aquells i aquelles eren persones amb una capacitat de patiment i superació que ara no existeix. Admirar als que tenen el privilegi de tenir un treball, de poder anar a l'universitat, de poder tenir cura dels seus fills...quina idea tens tu de ser un heroi ?? Per cert, és tant covard disparar per l'esquena (Quico no ho va fer mai) com amagar-se en l'anonimat per desqualificar-me. No vaig llegir el teu missatge, ho sé perque m'ho ha dit l'administrador del bloc. Estranya forma d'entendre la llibertat, la fas servir per escopir foc però no per ser valent i donar la cara. I a sobre vas donant lliçons de comportament heròic!!!!

Eleena ha dit...

Pot ser que el món estigui ple d'herois... o no.
El fet és que en aquests dies que ara corren, de futbol, tele i passotisme; veiem interessant recordar a aquells qui lluitaven amb un únic objectiu fix, inamovible: la llibertat.
I no com ara... Que ni els més radicals saben contra qui lluiten, ni en nom de què...

Salut!