9 de gener de 2010

Dissabte, 9 de gener, 10 matí

10.00. Sortida del cementiri de Sant Celoni, passejada històrica per Sant Celoni comentada per Joan Ventura.
11.45. Ofrena floral al carrer Santa Tecla i espectacle: Colla Bastonera Quico Sabaté, Grallers de Breda, Geganters de Sant Celoni i Colla de Diables de Sant Celoni.


Mostra Acte Homenatge - 9 gener - Quico Sabaté en un mapa més gran
14.00. Dinar a l'escola de música

15.00. Actuació teatral a càrrec de Gall Roig + concert d'Albert Hirujo + col•laboració de l'actor Jordi Dauder

Preu dinar + teatre + concert: 10 euros

Tanmateix us recordem que s’ha creat per a l’ocasió, un calendari commemoratiu que podreu adquirir durant les activitats programades i al Casal Quico Sabaté en horari de 19h a 21h i de 23h a 2h tots els divendres i dissabtes.

3 comentaris:

C C CONESA ha dit...

Soc la neboda de Francisco Conesa Alcaraz.El meu oncle anava amb el senyor Sabate i va tenir al mateix final fatal que ell.Està enterrat al cementiri de Girona,junt a dos companys més.Només tenen una placa amb elseu nom i no se sap per què estan allà.Si hi han plaques conmemoratives d'altres persones,d'ells tres o quatre no.
M'agradaria que la vostra lluita servis per dignificar les morts de tots els maquis.
Gracies

argi ha dit...

El millor reconeixement que es pot fer als lluitadors anarquistes és explicar la veritat, ni "bandoleros" ni "asesinos". Cal investigar, obrir els arxius i donar a conèixer el que va passar, posar llum a tanta foscor promoguda pels feixistes. Els familiars heu de ser els primers en sertir-vos orgullosos del que van fer els vostres familiars i trencar el silenci promogut per anys de por i de dolor. Només amb la veritat podem combatre la desmemòria.
salut i ànim

argi ha dit...

CC Conesa podries enviar un correu amb les teves dades a l'adreça de la comissió ?
50aniversariquicosabate@gmail.com

M'agradaria parlar amb tu.
Sañut
Argi